Levensstijl

Een gedachte over “Levensstijl”

 1. Beste lotgenoten,

  Mijn naam is Natasja Schot en ik heb nu bijna 13 jaar fybromyalgie en ik wil graag een belangrijke ontdekking met jullie delen. Na bijna alles geprobeerd te hebben van warmte tot vrij zware medicatie en fysiotherapie, had ik me uiteindelijk neergelegd bij het feit dat ik levenslang zou hebben. Pijn, een spijsvertering van 3x niets en het meest belangrijke het altijd moe zijn. Ik had mijn leven zo ingericht dat ik buiten werken, 1 dag in de week een beetje fun kon hebben, de rest van de week kon uitrusten voor weer een nieuwe week.

  Begin dit jaar vertelde een vriend van ons dat hij een stofwisselingskuur had gevolgd om gewicht kwijt te raken. Hierdoor kregen wij ook interesse omdat deze kuur helemaal afwijkt van bestaande diëten. Mijn man en ik wilden eigenlijk ook wel onze overtollige kilo’s kwijt en wij zijn dan ook met de kuur begonnen. Een stofwisselingskuur is geen dieet maar een kuur waar afvallen een bijwerking is. Het doel van de kuur is een gezonder leven met behulp van hoogwaardige voedingssupplementen. Mijn gedachten waren dan ook “hahaha ik wil gewoon mijn overtollige kilo’s kwijt”. Met het idee slank op vakantie te gaan, ben ik samen met mijn man begonnen aan de kuur en wat schetste mijn verbazing.
  Ik viel niet alleen 10 kilo af, er was echter iets wat mij nog meer verbaasde, na 4 weken merkte ik dat ik al een aantal dagen mijn medicijnen niet had gebruikt (en tot aan de dag van vandaag zelden meer gebruik), ik na 2 jaar diarree ineens normale ontlasting had. Na 6 weken had ik een paar keer de fysio afgezegd en kon ik ineens zonder voor te slapen naar een feestje en hoefde ik niet meer om 22.00 uur weg omdat ik meestal rond dit tijdstip omviel, ook lag ik niet de volgende dag meer voor dood. Ik heb weer ENERGIE !

  Het doel van de kuur is het aanvullen van het tekort aan voedingstoffen in je lichaam, nu denk je vast ik eet toch gezond. Ja, maar wist je dat de voedingswaarde in je voeding de laatste jaren met 40% gedaald is en dus zijn de 2 ons groente en fruit niet meer voldoende. Ik wist wel dat voeding belangrijk was in de strijd tegen fybromyalgie, maar ook ik dacht. Ik eet toch gezond, achteraf niet voldoende dus. Ik kan nu maanden later zeggen ik leef weer. Dit dankzij deze aanvulling op mijn voeding. Ik zeg niet dat ik genezen ben maar de fybromyalgie is dragelijk. Ik ben zo in deze manier van leven gaan geloven dat ik nu zelf mensen help om gezonder te gaan leven. Ik heb dit stukje geschreven met de hoop dat ik, mensen die in hetzelfde schuitje zitten als ik zat, hun leven weer een beetje terug kan geven. Willen jullie meer informatie of mij persoonlijk spreken, ik ben te bereiken via http://www.gezondgewicht.one of stofwisselingsdieet.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s