Algemeen, Levensstijl, vermoeidheid, zelfzorg

Verwachtingen met fibromyalgie

DSC_0687

Vandaag 3 februari 2018 heb ik de kracht gevonden om terug te schrijven. Geloofde ik nog in mijn blog? Een vraag die ik mij keer op keer stelde. Af en toe ben ik naar mijn statistieken gaan kijken en wat me toch opviel was dat er steeds nog mensen waren die mijn blog bezochten, soms zelfs meer dan anders. In mijn voorlaatste artikel dat je hier nog kan terug lezen: Waar begin ik aan? Verhuizen als alleenstaande mama en o ja fibromyalgie gaat mee. 

Als ik eerlijk ben, heeft die verhuis mijn lichaam geen deugd gedaan, zelfs doorheen het afgelopen jaar heb ik zware maanden beleefd. Mijn energiepeil kon je vergelijken met een batterij van de witte producten, zeer snel plat. Ik had echt niet verwacht dat al de schilderwerken en de verhuis zelf zo’n lange impact zouden hebben op mijn lichaam. Daarbij heeft mijn gezinnetje ook de nodige teleurstellingen meegemaakt (waar ik niet verder kan over schrijven) en als gevolg ben ik terug blijven stilstaan vanaf eind december. De afgelopen maand was echt weer overleven, iedere dag een strijd. Ik heb alles even on hold gezet, doktersbezoeken, afspraken en mijn vrijwilligerswerk.

Hoe moet het nu verder in mijn leven?  Heb ik dan niets geleerd van alle therapieën? Zoveel vragen, zoveel twijfels en toch weet ik dat ik de antwoorden wel zal krijgen, maar enkel en alleen als ik nu tijd voor mijzelf neem. Welke verwachtingen heb ik nu nog met een lichaam dat weigert om een gewoon leven te leiden. Nu ja, je kan je de vraag stellen, wat is een gewoon leven met fibromyalgie? Ik geloof erin dat ik terug een upgrade zal krijgen van mijn leven als ik nu bewust omga met mijn energie en mijzelf op de eerste plaats kan zetten. Daarom lieve lezers geloof ik er nog steeds in dat ik met mijn blog nog steeds personen kan bereiken. Dit was en is nog steeds de reden waarom ik schrijf: andere lezers bereiken die op zoek gaan naar herkenning.

Tot zover mijn eerste artikel van het nieuwe jaar;

Gelukkig heb ik nu terug de kracht gevonden om toch te blijven schrijven, maar liefst niet 1 artikel per jaar 🙂

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s