Concert, Muziek

Ladies of Soul feat Natalia

(Deze foto komt van Concert News, op hun website kan je ook een review lezen)

Zet zes straffe madammen, vijf uit Nederland en onze eigen Natalia op één podium, dit beloofde vuurwerk te worden. En die zes madammen hebben de Lotto Arena in vuur en vlam gezet. Ik kan het weten, want ik was er bij. Ik kocht mijn ticket, iets te te laat, maar had toch nog een leuk plaatsje op de 21ste rij, recht in’t midden. Er was een hele catwalk dus als de dames daarover liepen zat ik opeens heel wat dichter. Ik heb Natalia al ontelbare keren gezien, van haar begintijden bij Idool (de Vlaamse editie), tot haar uitverkochte sportpaleizen. Ik mocht dit dus niet missen. Wat een show.

Elke lady stelde een andere lady voor en na enkele nummers kwam ze samen en brachten ze medley na medley. Ze zongen verschillende nummers, van Ariana Grande tot Aretha Franklin, van Tina Turner tot Beyoncé. Hedendaagse nummers en klassiekers. Eén van mijn favoriete momenten was de ode aan Whitney Houston. Hier kreeg ik het toch eventjes moeilijk.

(Deze komt dan weer van Media Watchers, ook op hun website kan je een review lezen)

Naast Natalia stonden Nederlandse kleppers Trijntje Oosterhuis (bekend in België van oa haar duet met Marco Borsato), Candy Dulfer (Prince zei ooit: “If I need sax I call Candy, Candy, Candy call me”, ja hoor DE legende Prince), Glennis Grace (bekijk hier even haar waanzinnige versie van “Afscheid“), Berget Lewis (de waanzinnige zangeres) en Edsilia Rombley (vooral bekend door de Soundmixshow) op het podium.

Het optreden duurde in totaal zo’n twee uur en natuurlijk deed ik met veel plezier heel uitbundig mee. Nu voel ik nog steeds wel de extra pijn in mijn ganse lichaam, maar het was het meer dan waard.

Eén grote tip als je naar de Lotto Arena (of het Sportpaleis dat er vlak naast ligt) moet rijden, parkeer je achter de zalen, in de straat van oa de fitness, daar mag je gratis parkeren, maar kom op tijd! Die plaatsen zijn vrij snel volzet. Verder kan je ook vlak naast de Lotto Arena parkeren, voor €8 wel, maar wegens tijdsgebrek heb ik me daar moeten zetten. Wist je trouwens dat je op je smartphone Google Maps kan downloaden? Deze app vertelt je vrij accuraat hoelang je moet rijden (ze houden namelijk rekening met files). Indien je deze app wilt gebruiken tijdens het rijden, zet je even op een parking of geef je telefoon aan de persoon naast je, want texting & driving is not done 😉 Indien je geen smartphone hebt, check Google Maps online even, zo heb je uren voordat je vertrekt toch al een idee!

Zo, dit was me het dagje wel. Wil je een stukje meepikken? Surf dan even naar de website van de Standaard, daar hebben ze een korte uitzending van VTM gepost! Ik kreeg het filmpje niet rechtstreeks op m’n blog. Vandaar. PS- het waren wel degelijk vijf Nederlandse Ladies of Soul en geen vier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s