Filmpjes, Levensstijl, Nu Moment

Bewustzijn, awareness

In mijn zoektocht naar informatie, teksten en nieuwe onderzoeken over fibromyalgie vond ik een filmpje op YouTube. Dit filmpje kan je onderaan terugvinden. De titel van het filmpje sprak mij direct aan! Awareness. Regelmatig vind ik filmpjes die zo triest zijn, met zo’n negatieve ondertoon dat ik er een beetje “down” van word. Het begin van het filmpje startte triest, maar dan kwam er kracht in voor, de positieve boodschap die het filmpje voortbracht vond ik geweldig.

Hoe leer je omgaan met fibromyalgie?

  • Geef niet op voor jezelf
  • Kennis is kracht
  • Leer terug van jezelf houden
  • Laat de woede los

De onzichtbare aandoening, wees de stem, verspreid het woord. Bekijk dit niet als een spirituele boodschap. Ik denk en geloof dat als wij er leren over praten en niet in stilte lijden, dat we vooruit kunnen geraken.

De keuze van dit filmpje is er gekomen na lang zoeken. Neem de tijd, het zijn maar 5 minuten, maar 5 belangrijke, inspirerende minuten. De muziek is van: Christina Aguilera, “The Voice Within”. Ik geef toe, ik ben ook een grote fan van deze zangeres. Een klein “madammeke met een grote stem“.

Ik hoop dat het jullie ook kan inspireren.

PS- Ik ben een beetje teleurgesteld dat er in het Nederlands niet erg veel te vinden valt. Het grote werk en dus ook de meeste onderzoeken worden in de USA gedaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s