Levensstijl, pijn

Geen dag zonder pijn, not a day without pain

Ik geef het wel even toe: mijn vorige blog was iets vrolijker. Maar het is de realiteit. Het is niet altijd even gemakkelijk voor mensen met fibromyalgie of een andere chronische aandoening. De pagina pijn had ik al met de start van mijn blog in mijn paginalijst gezet, maar er stond enkel te lezen: tot binnenkort. Wel ja, als je fibromyalgie hebt dan is ‘binnenkort‘ met een korreltje zout te nemen. Lang heb ik nagedacht wat ik over pijn zou kunnen schrijven met mijn ervaringen door de jaren heen van leven met fibromyalgie.

Het had geen nut om te schrijven wat pijn is, hoe het aanvoelt, voor jullie die best weten wat pijn is! Een toch wel moeilijke uitspraak voor mij althans is: “je moet er mee leren leven“. Wij leven er mee, hebben wij dan een keuze? Wel door deze stelling ben ik beginnen na te denken: hoe kan ik leren leven met pijn?

Het is me gelukt om mijn ervaringen met vallen en opstaan voor jullie samen te vatten in mijn pagina pijn.

Voel je vrij om een reactie te geven over jou ervaringen om te moeten met leven met pijn. Hoe ga jij om met de pijn?

Pijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s