Algemeen, Levensstijl

Fibromyalgie Dagboek met een nieuwe look

Ik wil jullie graag wat updaten over de nieuwe look & nieuwe pagina’s op mijn blog. Ik heb de lay-out wat aangepast en heb ook mijn persoonlijk verhaal wat herschreven. Mijn verhaal kan je terugvinden onder de personal tab. Mijn doelstelling is om wekelijks 1 à 2 blogs te kunnen posten. Verder werk ik ook aan mijn thema’s maar dit vraagt natuurlijk veel energie. En energie is er soms niet genoeg als je fibromyalgie hebt.

Op professioneel gebied krijg je vaak veel tips en tricks, toch bleef ik soms met een onbegrepen gevoel achter. Tot ik mijn laatste therapie heb gevolgd. Deze sessies waren specifiek in een groep samen met lotgenoten die fibromyalgie of CVS hadden. Plotseling moest ik geen uitleg geven als ik een slechte dag had en ik moest me niet meer verantwoorden waarom ik een middagdutje nodig had. Toen is mijn besluit gekomen om iets te doen met mijn levenslessen die ik heb meegekregen in al die jaren.

Ik zou zeggen: kom af en toe eens kijken en hopelijk hoor ik hoe het met jullie gaat.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s