Algemeen, Boeken, Ontspanning

Online winkel Cosmox heeft een leuke wintersale!

Boeken kopen & lezen, dit is zoals een verslaving voor mij. Als deze boeken dan ook in promotie staan dan is het een klein feestje. Wie houdt er nu niet van kortingen.. Ik dacht het al! Het leukste vind ik dan nog dat ik ze in mijn overvolle boekenrekken kan leggen en natuurlijk kan ik ze niet allemaal op het zelfde moment lezen. Maar op regenachtige, koude en winderige dagen kies ik een boek uit mijn boekenrek en voel ik me als een kind dat snoep krijgt.

Mijn favoriete online winkel is Cosmox. Als je op werkdagen voor 19:30 uur besteld, dan is je bestelling de volgende werkdag al in huis. Alsof dit je nog niet heeft overtuigd om bij Cosmox te bestellen, er zijn geen verzendingskosten! 

Momenteel is het daar “wintersale”, uit een groot aanbod kan je 3 boeken kiezen en dat voor maar €10. Een koopje denk ik dan!

Ik heb al een eerste “wintersale” bestelling gedaan en heb onderstaande boeken uitgekozen!

boeken

  • Niets Dan Tranen“: aangrijpende verhalen over het ultieme afscheid.
  • Voor Altijd Vandaag“: op een dag verliest een muziekproducent zijn geheugen, enkel zijn vrouw herkent hij nog. Een liefdesverhaal dat waargebeurd is.
  • De Andere Zoon“: een tiener met het syndroom van Asperger die geobsedeerd is door forensisch onderzoek. Hij is bij elke misdaad aanwezig op de plaats van het misdrijf. Dan wordt hij uiteindelijk beschuldigd van moord.

Zo! Kende jij Cosmox al? Wat zijn jouw favoriete online webwinkels die ik zeker eens moet bezoeken?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s