Filmpjes

I never dreamt that time and hope could mean so much to one as they do now.

Quote “Nelson Mandela”

Hoop….

Vandaag zitten nadenken hoe ik nog steeds hoop heb dat leven met fibromyalgie niet noodzakelijk je leven verwoest.Het is een zware domper op je levensstijl op relaties, je partner, je kinderen maar vooral voor jezelf. Aanvaarden dat je geest nog wil, maar je lichaam niet meer kan! Als ik er nu bij stil sta heb ik vaak in mijn leven andere mensen als een voorbeeld genomen die mij inspireerden om niet op te geven.

Wanneer je fibromyalgie heb mag je niet opgeven, blijven bewegen, blijven dromen , blijven geloven maar vooral blijven hopen. Het filmpje dat ik vandaag aan jullie laat zien geeft mij kracht. Ik heb ook een categorieënlijst gemaakt waar je dan ook inspirerende, informatieve video’s zal kunnen terug vinden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s