Algemeen

Wanneer je in het leven van richting wil veranderen, moet je eerst stilstaan!

De Kerstdagen zijn weer achter ons nu nog het nieuwe jaar vieren. Nu als ik voor mijzelf mag spreken, moet ik op diez dag echt alles vieren wat gebeurd is, of moet ik nu vieren wat er in 2015 zal gebeuren? Ik weet het misschien te diep om over na te denken maar kan het niet laten….

Ik vraag me hoe julie de Kerstdagen hebben doorgebracht jezelf overtroffen en wetende dat je voor die inspanningen een prijs zal moeten betalen. Iedereen heeft wel gezien wat je op tafel hebt getoverd enorm lekker was en alles mooi versierd. Zou er ook iemand gezien hebben hoe ik en jullie nu de prijs betalen?

Vandaag is het zover uitgeput op de zetel en weet je het waren twee superdagen, alles gegeven en dankbaarheid gekregen. Maar nu ben ik toch naar mijn gevoel eenzaam aan het recupereren en jullie weten dat dit niet zomaar eventjes is, neen mijn hele lichaam pijn, zwaar, uitgeput.

Toch dacht ik even bloggen dat ik mijn eenzaamheid kan delen met jullie, want gedeelde pijn heeft een ander gevoelswaarde. Dus beste fibromaatjes neem je tijd om nu even voor jezelf te zorgen en en enkel en alleen voor jezelf” wij verdienen dat”!..

image

Tot de volgende

Linda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s