Filmpjes

People must be allowed to determine their own destiny!

Een filmpje gevonden op het net dat een beeld geeft van wat Fibromyalgie is.Als je meer tijd hebt krijg je automatisch meerdere filmpjes over Fibromyalgia (ik gebruik ook de Engelse benaming omdat heel veel filmpjes in het Engels zijn). Het is niet altijd makkelijk in een andere taal maar in de USA staan ze verder in hun onderzoek en vind je informatie die nieuwe dingen aan het licht brengt. Daarom mijn blog omdat het stilzwijgen doorbroken moet worden.

Het moeilijkste dat ik ervaar is om andere mensen uit te leggen wat het nu juist is. Het is onzichtbaar en hoe ga je iets onzichtbaar uitleggen, als wij geleerd hebben enkel te geloven wat wij kunnen zien. Toch heb ik het recht om ook te kunnen genieten van het leven, zonder mij te moeten verantwoorden dat het vandaag wel lukt om iets te doen, wat gisteren niet ging. Medelijden wil ik niet , medeleven is fijn☺️

Tot de volgende

Linda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s