Algemeen

Genialiteit is een gave. Wijsheid is een vaardigheid

2014-06-23 17.35.36

Vandaag een dag waar van ik dacht “oh neen toch weer niet”….

Moeilijkheden met opstaan , maar moest eruit met een vriendin afgesproken en dat laat ik niet gaan. Uiteindelijk nog een goede voormiddag gehad, even naar winkel en dan kon ik niet meer weerstaan om te rusten. Dat was het verdere verloop van de dag, moe en nog eens moe. toch heb ik geleerd om niet volledig toe te geven aan deze moeheid, al is het maar een half uurtje doen en dan weer verdiende rustpauze nemen.
Zo heb ik toch al een eerste deel van cadeautjes ingepakt voor onder de kerstboom en lekkere ovenschotel gemaakt, waardoor ik tevreden op mijn zetel lag en ik nadacht over deze dag.
Hij was niet goed gestart en de vermoeidheid was de baas, toch heb ik de cirkel af en toe kunnen doorbreken en dat gaf mijn zelfbeeld een boost.
Ik heb zelf de kracht gehad om mijn eigen dagindeling bij te sturen, mijn eigen manager zijn.
Dat is, waar het naar mijn mening, een heel belangrijk onderwerp is waar wel iets over te vertellen valt. Zo zit ik dan aan mijn pc en ben aan het thema “zelfbeeld begonnen”.
Wat ik nog even wil zeggen , is dat mijn blog met ups en down zal verlopen, net zoals het gaat bij jullie wanneer je met fibromyalgie opgezadeld zit.
De momenten van energie vastgrijpen als je er wat over hebt. Zo zal ik vanavond met een positief zelfbeeld mijn bedje kunnen ingaan.

Tot de volgende

Linda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s