Algemeen

Kerst…

Na een paar zware dagen “teveel” gedaan er even tussenuit geweest. Nu dit is de realiteit waar we moeten leren mee omgaan wanneer je fibromyalgie hebt. Toch weet ik dat doseren belangrijk is, zuinig omgaan met onze beperkte energie.Hier ga ik verder over vertellen in het thema vermoeidheid.Vandaag heb ik over zelfzorg beginnen schrijven, want je zal merken dat dit een belangrijk werkpunt is, daarom dat ik er een thema van gemaakt heb.Toch kan ik nu al zeggen dat als ik voldoende aandacht besteed aan rustpauzes ik de gewone dingen van het leven ook kan, weliswaar anders maar het lukt. Dit is toch een grote stap vooruit, te kunnen doen wat anderen doen. Ik had de namiddag gewerkt als vrijwilliger van 13 u tot 17 u en had dan op de markt afgesproken met mijn dochter. Zo ben ik naar de Kerstmarkt geweest en Sushi gaan eten.Eerst wou ik de centrumbus nemen naar het station, maar mijn dochter zei me dat die wandeling me deugd zou doen. ik moet zeggen het was ook zo, ik was nochtans zo moe geworden na het eten dat ik enkel nog maar aan mijn zetel kon denken. Dan de bus naar huis en voldaan op mijn zetel kunnen gaan liggen, blij dat ik geluisterd had naar mijn dochter.Daar ga ik in de thema’s ook nog over schrijven hoe onze gedachte onze dag positief kunnen veranderen.

Tot de volgende
Linda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s